Va fi un spectacol grozav pe cerul Timișoarei!

Posted on mai 4 2016 - 11:33am by petre

Mitingul aerian organizat în acest an la Timișoara va aduce ca o noutate formația Baltic Bees din Letonia, care va fi prezentăcu 6 aeronave L-39C ALBATROSS.

Sâmbătă, 21 mai 2016, se va desfăÅŸura a treia ediție consecutivăa mitingului aerian TIMIȘOARA AIRSHOW 2016, având ca rezervădata de 22 mai a.c. (funcție de condițiile meteo).

Înprogramul de desfăÅŸurare a exercițiilor de acrobație aerianădin cadrul evenimentului se vor regăsi formații aeriene renumite precum: Iacării României – formație de 3 avioane de tip YAK 52TW și ASALT – formație de 5 avioane  ultrausoare ULM ( YR- 5259, I- 8583,YR- 5368,YR- 8583,YR- 5091). De asemenea, la eveniment vor participa reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene cu elicoptere de tip IAR 330 PUMA.

“Suntem convinși de faptul căa treia ediție a celui mai mare spectacol aerian din vestul țării va înregistra un număr mai mare de spectatori fațăde edițiile precedente. La fiecare ediție aducem noutăți în programul de zbor, încercând astfel săne ridicăm la așteptările unui număr impresionant de oameni cu care ne-am obiÅŸnuit săfie prezenți la mitingul aerian.„, a declarat directorul Aeroportului Internațional TimiÅŸoara, Daniel Idolu.

Cât mai curând posibil vor fi anunțate și detaliile privind  accesul și parcarea autoturismelor. Informațiile vor fi accesibile și pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro .

Comments

comments

About the Author