Se apropie marea turăciclistăbănățeanăde 40 de kilometri

Posted on mai 4 2016 - 11:16am by petre

TimiÅŸoara, 4  mai 2016.  “Verde pentru Biciclete„ organizeazăduminică, 8 mai 2016, prima turăciclistăbănățeanămarca VpB din acest an.  Tura Ciclista

Punctul de întâlnire pentru plecarea în turăeste Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09:30. ÃŽi invităm pe toți bicicliștii săne însoțeascăde la ora 10:00 pe traseul: platform Timco – pista Bega – Utvin – SĂƒcălaz -retur.
Lungimea traseului este de aproximativ 40  km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. Întimpul turei, vom face popasuri de regrupare precum și de realimentare cu apăși mâncare, dupăcaz. Va fi o turălejeră, permisivătuturor categoriilor de vârstăși experiență.

Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate și se recomandăpurtarea căștii de protectie și/sau a vestei reflectorizante. Organizatorii roagăparticipanții săaibăla purtător obligatoriu camere de bicicletăde schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Pentru detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoanăde contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Aceastăturăbănățeanăeste prima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete„, primele de acest gen desfășurându-se în 2009,  Scopul fiind de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale TimiÅŸoarei și de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de naturăși de o plimbare pe bicicletă.

Comments

comments

About the Author