Spectacol eveniment! JETHRO TULL performed by Ian Anderson la Timișoara

Posted on ian. 11 2017 - 10:49pm by petre

Jethro Tull lanseazăun nou album numit „The String Quartets„ ce va conține o reinterpretare a faimoaselor lor cântece. 

Jethro Tull a anunțat apariția unui nou album, intitulat „The String Quartets„. Acesta va conține o selecție a pieselor lor faimoase, într-o reinterpretare clasică și va fi disponibil începând cu 24 Martie. Primul cântec deja disponibil de pe album se numește „Pass The Bottle„ și reprezintă o reinterpretare a vestitului „A Christmas Song„.jethro-tull

De reinterpretări vor avea parte și cântecele ce i-au făcut faimoși, precum „Aqualung„ ce va deveni „Aquafugue„ și „Locomotive Breath„ redenumită simplu „Loco„.

Celebrul Ian Anderson este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formatiei și în același timp un flautist de excepție și un chitarist extrem de talentat.

Ritmurile Jethro Tull se vor auzi întâi în TimiÅŸoara pe 19 februarie la Filarmonica Banatul, iar apoi pe 21 februarie la Sala Palatului din București unde Ian Anderson promite să ofere fanilor muzicii sale o seară de neuitat.

JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă și reușește să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung„, „Thick as a Brick„, „Locomotive Breath„, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

Biletele s-au pus în vânzare în rețelele EVENTIM.ro, BILET.ro, TICKETNET.ro, BILETE.ro si BLT.ro, atât online cât și în magazinele partenere.

Comments

comments

About the Author