Florin Piersic te invită la ziua lui pe care o va sărbători, cum altfel, la Timisoara

Posted on ian. 12 2017 - 7:04pm by petre

Pentru că publicul timișorean este prietenul său de o viață, după cum adesea o spune, actorul Florin Piersic a decis ca în acest an să-și sărbătorească ziua de naștere la Timișoara. În27 ianuarie 2017, Florin Piersic va împlini 81 de ani, iar seara de 26 ianuarie îl va găsi pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, cu un spectacol care a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România: „Străini în noapte„.Straini in Noapte Piersic

Încomedia romantică scrisă de Eric Assous și regizată de Radu Beligan, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette (rol interpretat de actrița Medeea Marinescu), o femeie tînără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o stranie țesătură de minciuni și secrete. Pierre aflăîn acea seară un lucru care îi va schimba viața. „Străini în noapte„ este, în fond, o profundă și melancolică meditație despre fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

„Sunt fericit să–mi petrec această aniversare la Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit„ mărturisește celebrul actor.

Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicalăeste realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.
Spectacolul începe la ora 19, iar biletele au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

Comments

comments

About the Author