Povestile Timisoarei prind viata cu… Timisoreana

Posted on sept. 9 2010 - 12:41pm by petre

Pana la mijlocul lunii octombrie, timisorenii sunt provocati sa calatoreasca in vremuri uitate de demult. Invitatia este facuta de brandul de bere Timisoreana, care a lansat de curand un nou proiect, derulat simultan in cinci orase din Romania: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Iasi si Constanta.

Vorbim despre campania Povestea orasului tau, care isi propune sa recreeze atmosfera plina de farmec a perioadei interbelice, prin intermediul povestilor si amintirilor unor locuri care si-au lasat amprenta asupra istoriei sale.
In orasul de pe Bega, noua campanie marca Timisoreana a fost lansata marti seara, la Restaurantul Timisoara din Piata Victoriei, unde cei prezenti au avut parte de povestile spuse cu har de istoricul Adrian Majuru. Domnia sa i-a delectat pe timisoreni cu istorioare despre cum se distrau romanii in urma cu un secol, iar atmosfera tipica perioadei interbelice a fost recreata de doua personaje caragialiene: Coana Veta si Rica Venturiano.
Despre proiectul Povestea orasului tau a vorbit Liliana Martin, brand manger Timisoreana. Proiectul nostru isi propune sa promoveze si sa contribuie la pastrarea adevaratelor valori romanesti, de la cladiri si locuri istorice, la traditii. Astfel, prima componenta a campaniei a vizat infrumusetarea Garii de Nord cu fotografii de epoca ale unor locuri emblematice pentru orasul nostru, precum Gara Domnita Elena, Opera si Teatrul de Stat sau Palatul Lloyd, a precizat dna Martin.
In plus, in perioada 10 septembrie 15 octombrie, in fiecare vineri, Restaurantul Timisoara va gazdui seri tematice, animate de ofiteri de epoca, de Mita si Pampon, dar si de concursul de karaoke pe romante. In cadrul aceluiasi proiect, in serile de 11 si 25 septembrie, intre orele 20-22, timisorenii sunt asteptati in Piata Unirii, pentru a retrai atmosfera interbelica, vizionand reprezentatii teatrale.
Nicoleta Bodiu

Comments

comments

About the Author