Schimbare majorăla Wizz Air

Posted on apr. 8 2015 - 3:12pm by petre

Wizz Air, cea mai mare companie aerianălow-cost din Europa Centralăși de Est*, a anunțat căva introduce locuri alocate începând cu mai 2015 pentru a îmbunătăți experiența și confortul pasagerilor.

Serviciul va fi lansat pe rute selectate din 4 mai 2015 și în toatărețeaua WIZZ din 19 mai 2015. Clienții vor avea la dispoziție în mod gratuit un sistem de alocare automată, care va fi integrat în procesul de rezervare din 8 aprilie. Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care călătoresc împreunăpe aceeași rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clienții își vor putea schimba locul alocat cu un alt loc pentru un comision care începe de la 1 euro. Schimbarea va putea fi efectuatăpe wizzair.com sau prin aplicația pentru smartphone WIZZ cu pânăla 3 ore anterior plecării aeronavei. Locurile peferate, cum ar fi cele de pe primul rând, pentru debarcare rapidă, sau locurile cu spațiu suplimentar pentru picioare, pot fi rezervate pentru un comision mai mare, în funcție de disponibilitate și conform regulii primului solicitant.wizz air timisoara

Sistemul de locuri alocate Wizz Air va funcționa începând cu 4 mai pe anumite rute (Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, București-Dortmund), iar apoi, din 19 mai, va fi introdus pe toate cele 360 de rute Wizz Air din cele 37 de țări.
Clienților care au rezervat bilete înainte de 8 aprilie pentru zboruri cu locuri alocate, le vor fi atribuite locuri în momentul check-in-ului, în timp ce pasagerii care au rezervări care includ WIZZ Xtra legroom și WIZZ Reserved Seat își vor putea alege locurile fărăniciun cost adițional.
Pasagerii membri WIZZ Premium și WIZZ Privilege Pass își vor putea alege orice loc în mod gratuit și vor beneficia în continuare de Priority Boarding (prioritate la îmbarcare), pentru a evita așteptarea la rând. ÃŽncepând cu 8 aprilie Wizz Air reduce tariful serviciului Priority Boarding la doar 2 euro.

Primul rând    Locuri în față    Locuri în partea din fațăa cabinei    Locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare    Partea din spate a cabinei
€5 – €23    €3 – €17    €2 – €5    €5 – €23    €1 – €2,50

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: “Măbucur căvăpot prezenta astăzi acestăîmbunătățire majorăpentru clienții noștri, care vine ca parte a dezvoltării constante de servicii și operațiuni mai bune. Satisfacția clienților a fost în centrul misiunii noastre când am lansat compania în urmăcu mai mult de 10 ani și continuăsăne ghideze acțiunile în fiecare zi. Sunt convins cătrendul companiilor aeriene de a reintroduce locurile alocate reflectăceea ce consumatorii apreciazăcel mai mult în prezent, când călătoresc: un tarif de călătorie accesibil și o experiențăconfortabilăși fărăgriji. Avem 180 de locuri în fiecare dintre cele 55 de aeronave A320, iar din noiembrie vom avea 230 de locuri în noul nostru A321. Alocarea locurilor vine ca parte dintr-o serie de etape de îmbunătățire a experienței, planificate în 2015, pe care le vom anunța în curând.„

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aerianălow-cost din Europa Centralăși de Est* și opereazăo flotăde 55 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 360 de rute care asigurălegătura între 110 destinații din 37 de țări. La Wizz Air o echipăde peste 2.200 de profesioniști în aviație livreazăservicii superioare și tarife scăzute pentru ca Wizz Air săfie alegerea preferatăa 15,8 milioane de pasageri în 2014. Wizz Air este listatăla London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

*Sursa:Innovata, pe baza capacității de locuri din orarul de zbor, pentru perioada 1 aprilie 2014 – 30 septembrie 2014. Europa Centralăși de Est (CEE) este o regiune ce cuprinde Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Comments

comments

About the Author