Peste 300 de polițiști văașteaptăîn stradăla întoarcerea din minivacanță

Posted on ian. 5 2014 - 1:38pm by petre

Peste 300 de polițiști  sunt la datorie, în cursul zilei de azi, pentru a asigura fluența traficului rutier și ordinea și liniștea publică, pe raza județului Timiș, în scopul unei călătorii în siguranță.

Pentru o întoarcere în siguranțădin minivacanță, polițiștii rutieri vor acționa pe raza întregului județ pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave și asigurarea fluenței traficului. Vor fi folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru înregistrarea celor care nu respectălimitele legale de viteză.

Polițiștii de ordine publică, în special cei din mediul rural, vor acorda sprijin celor de la rutieră, acționând totodatăși pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Recomandăm conducătorilor auto săadopte o manierăprudentăîn conducere, fărăbruscarea comenzilor vehiculelor, săefectueze fiecare manevrădoar dupăo temeinicăasigurare și săevite efectuarea depășirilor care, în condițiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

POLIÅ¢IȘTII VĂ SFĂTUIESC:

Dacăoptați pentru o călătorie cu autoturismul:

Asigurați-văde buna funcționare a autoturismului!

Stabiliți cu exactitate traseul, prevăzând locurile de popas sau de staționare pe timpul nopții!

Dacădoriți săvăodihniți puțin nu opriți în locuri necunoscute și mai ales izolate!

Autoturismul nu trebuie părăsit dacăeste încărcat cu bagaje sau are expuse la vedere obiecte care ar putea tenta (casetofoane, genți, borsete, telefoane mobile, aparate foto, detectoare radar sau aparate GPS etc.)!

Nu luați în mașinăpersoane necunoscute și mai ales pe timpul nopții!

Când aveți sau când vi se semnaleazăvreo defecțiune tehnică, luați-vătoate măsurile de siguranțăpe durata remedierii acesteia!

Dacăpărăsiți autoturismul, chiar și pentru scurt timp, nu lăsați cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului!

Comments

comments

About the Author