Disciplina in PSD

Posted on sept. 9 2010 - 5:40pm by petre

Consiliul Judetean al PSD Timis si-a ales joi membrii Comitetului Executiv Judetean, la o distanta de patru luni dupa ce s-a schimbat intreaga conducere a formatiunii politice. Tot joi, membrii filialei timisene a Partidului Social Democrat au aflat ca sunt mai disciplinati ca niciodata.

„Pentru prima data am constatat disciplina in partid. Am solicitat colegilor mei seriozitate si disciplina in modul de desfasurare al campaniilor electorale, in ideea ca am putea avea o campanie de alegeri anticipate”, a declarat chiar presedintele PSD Timis, Titu Bojin.

Din Comitetul Executiv Judetean fac parte 61 de politicieni, alte doua locuri fiind supleante. Potrivit liderului PSD Timis, acestia vor decide cam tot ce se intampla in organizatia judeteana. Mai mult, pesedistii timiseni au ales joi si conducerea celor 35 de departamente la nivel judetean, departe stabilite pentru a veni in intampinarea oamenilor. Cat despre motiunea de cenzura pe care PSD o pregateste in aceasta toamna, Titu Bojin si echipa sa au adunat pana in prezent 24.000 de semnaturi pentru depunerea acesteia.

Roxana Deaconescu

Comments

comments

About the Author