Cum s-a intervenit la Timișoara pentru deszăpezirea drumurilor

Posted on nov. 27 2013 - 12:54pm by petre

Zapada GreaPotrivit Primăriei, în ultimele ore, operatorii locali au intervenit pentru prevenirea și îndepărtarea efectelor negative ale fenomenelor meteorologice, acționând pentru degajarea zăpezii de pe străzi, trotuare și spații publice

Utilajele sunt menținute în permanențăîn stare de funcționare pentru a interveni imediat ce situația o impune.

Activitatea de curățare și transport a zăpezii se efectueazăcu prioritate pe principalele artere de circulație, pe podurile ce traverseazăcanalul Bega, în principalele intersecții și treceri pietonale, pe traseele mijloacelor de transport în comun și în alte locuri publice (Piața Victoriei, Piața Unirii, Piața Traian etc.), de către S.C. Retim Ecologic Service S.A. și S.C. Drumuri Municipale Timișoara S.A.

Având în vedere faptul căoperatorii care efectueazăactivitatea de deszăpezire în municipiul Timișoara au încheiate convenții cu Administrația Naționalăde Meteorologie, acționeazăpreventiv pentru preîntâmpinarea depunerii stratului de zăpadăși a formării poleiului.

Astfel, în partea de nord a municipiului, S.C. Retim Ecologic Service S.A. a intervenit încăde la apariția ninsorii, respectiv în data de 27.11.2013, începând cu ora 24.00. S-a intervenit cu un număr de 3 utilaje pentru împrăștierea materialului antiderapant, fiind folosităo cantitate de 8 tone.

Înpartea de sud a municipiului Timișoara, în data de 27.11.2013, începând cu ora 24.00, a acționat S.C. Drumuri Municipale S.A. cu 2 utilaje pentru împrăștierea materialului antiderapant, fiind folosităo cantitate de 1,5 tone.

Comments

comments

About the Author