Cine ar fi crezut? Daniela Crudu, Simona Trașcăși alte starlete TV, audiate într-un dosar de proxenetism și prostituție de lux! Vezi cât costa o partidă

Posted on feb. 5 2015 - 7:46pm by petre

Întotal peste 40 de persoane, majoritatea femei, între care și mai multe asistente TV, sunt audiate de polițiști.

Dosarul de proxenetism este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângăJudecătoria Sectorului 5, care au început urmărirea penalăin rem, au precizat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Printre femeile audiate se numărăSimona Trașcă, Daniela Crudu și sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu.

Suspectele în dosarul de proxenetism, în care polițiștii bucureșteni au audiat joi 33 de persoane, printre care vedete TV ca Daniela Crudu și Mădălina Pamfile, primeau între 1.500 și 2.000 de euro pentru o partidăde sex.

„Înperioada august 2014 – ianuarie 2015, polițiști din cadrul Poliției Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângăJudecătoria Sectorului 5 București, au documentat activitatea unei grupări infracționale, pe linie de proxenetism”, se aratăîntr-un comunicat emis de Poliția Capitalei.Trasca-Cruduta

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreținerea de relații sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câștigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienți din cluburile de lux și întrețineau cu aceștia relații sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 și 6.000 de lei. Cu aceastăocazie, ele spuneau clienților căle pot aranja partide de sex contra cost și cu alte femei, printre care și unele starlete TV.

Polițiștii au audiat joi, la Secția 19, 33 persoane, printre care Simona Trașcă, Daniela Crudu și sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author