„Cel mai târziu la sfârșitul acestui an, vom reveni la guvernare”cel mai târziu la sfârșitul acestui an, vom reveni la guvernare”

Posted on feb. 26 2014 - 9:27am by petre

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seară, dupăanunțul ieșirii PNL de la guvernare, căare convingerea căcel mai târziu la sfârșitul anului liberalii vor reveni la guvernare, el evitând sădea detalii despre modul în care se va întâmpla acest lucru.

„Aș săle spun tuturor alegătorilor USL că, indiferent dacăvom continua în opoziție sau dacăvom continua la putere – pentru căși dacăvom fi acum în opoziție convingerea mea este căfoarte curând, cel mai târziu la sfârșitul acestui an, vom reveni la guvernare, noi, PNL – dar și dintr-o postură, și din alta vom încerca săapărăm cu mijloacele specifice fie guvernării, fie opoziției, marile valori, marile ținte, marile obiective, pe care le-am propus oamenilor”, a spus Antonescu.

Antonescu a precizat căPNL e dispus săîși asume guvernarea, în condițiile în care ar deține funcția de premier.

„Suntem dispuși ca, în varii formule guvernamentale, săne asumăm guvernarea. Sigur cănoi discutăm în fond aici în principal despre o formulăîn care PNL ar avea primul-minsitru, evident căasta ar fi”, a spus Antonescu.

El a tratat într-un registru ironic ipoteza în care PNL ar asuma guvernarea cu un alt premier de la PSD. „Teoretic, săîncercăm cu un alt pesedist? Dumneavoastrăați încerca? Dar, teoretic, există…”, a spus Antonescu, râzând.

Comments

comments

About the Author