Cel mai bun ciolan cu fasole de la Timișoara – în fiecare vineri

Posted on oct. 20 2020 - 4:00pm by petre

Într-o perioadă în care bucătăria modernă este în centrul atenției publice grație nenumăratelor show-uri televizate și în care majoritatea restaurantelor oferă clienților meniuri tot mai sofisticate și cât mai exotice posibil, un maestru bucătar timișorean a luat taurul de coarne și pariază pe un preparat tradițional românesc.

Maestrul în arta culinară Virgil Tamaș a preluat un mic restaurant de cartier, la etajul complexului Doina din Calea Șagului (intrarea pe la scările de lângă oficiul poștal) unde gătește mâncare tradițională românească.

Localul poarta numele “La Verde Bucataru’” iar piesa de rezistență a restaurantului este ciolanul cu fasole absolut senzațional pe care maestrul îl gătește în fiecare vineri la ceaun mare și, mai nou, un alt preparat extrem de gustos, gulașul de vânat pe care restaurantul La Verde bucătaru il oferă clienților, deocamdată numai de două ori pe lună, miercurea.

Comments

comments

About the Author