ATENÈšIE! WIZZ AIR SUSPENDĂ aceste zboruri

Posted on nov. 19 2015 - 7:58pm by petre

Wizz Air a transmis că, începând cu 28 noiembrie, își va suspenda zborurile între Budapesta și centrul turistic Hurghada din Egipt pentru o perioadănedefinită, decizie luatăîn urma anunțului căprăbușirea avionului rus în Egipt a fost cauzatăde explozia unei bombe, potrivit MTI.

Compania aerianăWizz Air a început săefectueze un zbor săptămânal spre stațiunea de pe malul Mării Roșii pe data de 16 mai a acestui an și a hotărât săîl suspende temporar dupărevizuirea mediului de operare.

Decizia a fost luatăîn urma anunțului făcut marți de oficiali ruși, potrivit cărora avionul care s-a prăbușit luna trecutăîn Egipt a fost doborât de explozia unei bombe, catalogatădrept act terorist.

Explozia unei bombe improvizate, echivalentul unui kilogram de TNT, a fost cauza prăbușirii avionului A321 în Peninsula Sinai, a declarat marți șeful Serviciului rus de Securitate (FSB), Aleksandr Bortnikov.

Forțele Speciale Ruse au determinat cădoborârea avionului de pasageri la 31 octombrie, care s-a soldat cu moartea tuturor celor 224 de persoane de la bord, a fost un act terorist. „Putem spune cu siguranțăcăa fost un act terorist”, a afirmat șeful FSB în cadrul unei întâlniri cu președintele rus, Vladimir Putin.

Avionul Airbus A321 al companiei ruse Kogolimavia (Metrojet), care zbura pe ruta Sharm el-Sheikh – Sankt-Petersburg, s-a prăbușit pe 31 octombrie în Peninsula Sinai, în nordul Egiptului. Gruparea fundamentalistăProvincia Sinai, filiala egipteanăa rețelei teroriste Stat Islamic, a revendicat doborârea avionului.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author