Acțiuni pentru depistarea autovehiculelor de mare tonaj care parcheazăilegal în Timișoara

Posted on mart. 4 2014 - 3:57pm by petre

Polițiștii locali au efectuat în cursul zilei de ieri acțiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectăprevederile HCL 486/2006, referitoare la parcarea vehiculelor grele pe raza municipiului Timișoara.
tonaj3 (680x442)
Astfel, potrivit actului normativ, se interzice staționarea voluntarăa vehiculelor cu o masătotalămaximăautorizatămai mare de 3,5 t pe drumurile publice și terenurile aparținând domeniului public sau privat ale municipiului Timișoara.

Aceastărestricție se excepteazăpe timpul efectuării operațiunilor de încărcare/descărcare sau îmbarcare/debarcare, conducătorii acestor vehicule având obligația sărespecte semnalizarea rutierădin zonă. ÃŽncălcarea acestor prevederi se sancționeazăcu amenda de la 1.000 la 2.500 lei. Autovehiculele depistate în aceastăsituație de polițiștii locali în cursul zilei de ieri se aflau în zona Demetriade, unde frecvent sunt întâlnite astfel de cazuri, precum și pe străzile Recoltei și Chimiștilor. Polițiștii locali organizeazăperiodic acțiuni pe aceastălinie.

Comments

comments

About the Author