Ziua șoferilor băuți la volan

Posted on sept. 8 2021 - 12:11pm by petre

lițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 18:35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Timiș, au depistat pe bulevardul Ion C. Brătianu din municipiul Timișoara, județul Timiș, un bărbat în vârstă de 69 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

n urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să fie condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru ” refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control în localitatea Moșnița Veche, județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, refuzând această procedură.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada 13 Decembrie din municipiul Lugoj, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 

Comments

comments

About the Author