Zeci de oameni au stat la coadă la Kaufland pentru niște reduceri care la casa de marcat nu mai erau reduceri! Ce spune compania

Posted on mai 6 2021 - 8:06pm by petre

Au stat aproape trei ore în hipermarketurile din Arad ale unui celebru lanț de magazine pentru a beneficia de reducerile spectaculoase oferite. Este vorba de zeci de arădeni care au poposit de dimineață la magazinele Kaufland din Arad pentru a-și achiziționa produsele aflate de astăzi, 5 mai, la promoție, informează Aradon.ro.

Un cititor al cotidianului Jurnal arădean și a declarat că, deși a venit la 6.30 la magazinul Kaufland din Micălaca, până la ora 9 nu reușise să își achiziționeze produsele aflate la reducere și să părăsească supermarketul!

Cititorul spunea că reducerile de pe raft și din pliante nu se regăseau la casa de marcat iar unele case erau chiar blocate.

 

Peste 60 de persoane se aflau la ora 9.00 în magazin, cu coșurile pline de produse aflate la promoție, care nu putea fi încasate de casiere. Clienții a căror răbdare nu a ajuns la limită s-au așezat pe unde au putut în magazin, așteptând ca sistemul să-și revină iar produsele reduse să poate fi încasate. Alții au abandonat coșurile pline și au plecat.

Șeful de magazin nu și-a făcut apariția deși evident era o problemă care trebuia comunicată e acesta, alături de informația dacă aceasta va fi remediată în scurt timp. Așa că omul a așteptat, în tăcere, până aproape de ora 10.00 pentru a-și putea achiziționa marfa dorită.

La câteva ore după solicitare, biroul de presă al companiei a revenit, așa cum a promis cu precizări scrise. Iată, în detaliu cele punctate de companie: „Ca urmare a solicitării dumneavoastră din data de 5 mai 2021, Kaufland România transmite următoarele precizări:

„Ne cerem scuze pentru situația din această dimineață, când, pentru o scurtă perioadă, din cauza unei erori tehnice, ofertele speciale disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital nu au funcționat corespunzător. Echipele tehnice au intervenit prompt, iar în prezent situația a fost remediată și sistemul funcționează în parametri normali. Vă asigurăm că ne respectăm clienții și promisiunile. Vom da posibilitatea tuturor celor cărora nu li s-a aplicat reducerea pe bon să își recupereze diferența de bani de la Biroul de Informații, timp de 14 zile. Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm de toate eforturile noastre de a oferi o experiență plăcută de cumpărături”.

sursa: aradon.ro

Comments

comments

About the Author