Vezi cum a fost evenimentul anului în modeling, Top International Model of The World 2016

Posted on aug. 31 2016 - 8:39pm by petre

Eveniment important pentru România: unul dintre cele mai dinamice  concursuri internaționale de modeling a fost găzduit la noi și nu oriunde, ci în cea mai veche stațiune balneară din țară și una dintre cele mai vechi din Europa, bimilenara Băile Herculane.
Organizat de Robert Cazan, „Top International Model of The World 2016„, după ediția 2015 din Spania, a reunit modele de top (fete și băieți) de pe trei continente – Europa, America de Sud și Asia – într-o competiție în urma căreia a fost desemnat cel mai bun model internațional.

Gazda principalăa concursului a fost deja celebrul Afrodita Resort&SPA, patronat de familia Băzăvan, motorul renașterii turismului în Băile Herculane și un etalon al calității piața de profil din România.

Pe parcursul celor zece zile, concurenții au participat la prezentări de modă, cursuri de catwalk, ședințe foto, interviuri, vizite turistice, ședințe de fitness și alte activități care au avut ca scop schimbul de experiență dintre modele din diferite părți ale lumii, precum și promovarea atracțiilor din zonă: centrul istoric al orașului Băile Herculane, Clisura Dunării, statuia lui Decebal, Porțile de Fier și orașul Timișoara.
Hotelul „Afrodita Resort&Spa„  a fost, firește, și locul de desfășurare a galei de marți seară. Încadrul unui adevărat spectacol, prezentat în limbile romînă și englezăși presărat cu muzică și dans, în fața publicului și-au etalat calitățile, pentru titlul de Miss, concurente din Luzon, India, Estonia, Filipine, Macedonia, România și Serbia, iar pentru titlul de Mister, tineri din Albania, Brazilia, Serbia, Bulgaria, Myanmar, Elveția, Spania, Italia, Coreea de Sud, Kosovo și India. Competitorii au trecut prin trei probe, defilând pe podium în costum național, costum de baie și ținută de seară.

La prima probă, aprecierea publicului s-a îndreptat spre un superb costum cu pene purtat de tînărul brazilian și spre costumele exotice, cu bijuterii specific asiatice, ale fetelor din Luzon și Filipine. După ce au fost susținute și celelalte două probe, alegerea juriului a devenit destul de dificilă, dar, în cele din urmă, câștigători au fost desemnați Timea Socol din România, a cărei rochie roșie de seară i-a adus, cu siguranță, puncte în plus, și Frank Willian din Brazilia, care a încântat publicul, dar și juriul cu ținuta impecabilăși cu zâmbetul fermecător.

Pe locurile al doilea și al treilea s-au clasat, respectiv, concurentele din Serbia și Macedonia și tinerii din Coreea de Sud și Serbia. Au mai fost oferite premii pentru costumele naționale, cel mai bine proporționat corp, fotogenie și catwalk.

Comments

comments

About the Author