Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează concurs pentru postul de Auditor public intern

Posted on iun. 22 2023 - 12:00pm by petre

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara
anunță:

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Piața Eftimie Murgu, nr.2, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a următorului post contractual de execuție vacant:

– 1 post Auditor public intern, COD COR 241306, Compartimentul audit public intern, studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice/științe administrative, pe perioadă nedeterminată.

Condiții specifice de participare la concurs:

Pentru postul de Auditor public intern, Compartimentul audit public intern:

Studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice/științe administrative:
Curs absolvit de Auditor intern în sectorul public, cod COR 241306 de minimum 40 de ore de instruire;
Vechime în muncă – minimum 3 ani;
Vechime în specialitatea studiilor: minimum 1 an;

*Aviz favorabil al conducătorului Serviciului Audit Public Intern din cadrul Ministerului Educației, acordat pentru numirea auditorului conform prevederilor pct. 2.3.5. din Ordinul nr. 5.509/2017 privind aprobarea Normele metodologice privind organizarea și exercitarea activității de audit public intern;
– Abilități avansate operare PC;
– Aptitudini de comunicare orală și scrisă;
– Limba engleză nivel mediu.

* În vederea obținerii avizului pentru funcția de auditor, conform prevederilor pct. 2.3.5. din Ordinul nr. 5.509/2017 privind aprobarea Normele metodologice privind organizarea și exercitarea activității de audit public intern ,candidații vor depune un dosar de avizare la sediul Ministerului Educației, str. G-ral. Berthelot nr. 28-30, sector 1, București. Acesta va cuprinde: curriculum vitae, declarație referitoare la incompatibilitățile auditorilor interni, lucrare în domeniul auditului public intern, 2 scrisori de recomandare de la persoane cu experiență în domeniul auditului intern. Pentru obținerea avizului favorabil se analizează dosarele și se verifică: cunoștințele profesionale în aplicarea normelor, procedurilor și tehnicilor de audit; dacă se cunosc principiile de bază în domeniile: management, economic, drept și tehnologia informației; dacă candidații au cunoștințe suficiente pentru a identifica elementele de iregularitate, de detectare și prevenire a fraudelor; capacitatea de a comunica oral și în scris, de a putea expune clar și convingător obiectivele, constatările și recomandările fiecărei misiuni de audit public intern.

Se vor acorda note și calificative, astfel:
a. Slab – medii sub 7;
b. Bine – mediii cuprinse între 7 și 9;
c. Foarte bine – medii peste 9.

Avizul este favorabil pentru calificativele foarte bine și bine și nefavorabil pentru cazul în care se obține calificativul slab. Proba suplimentară de avizare a auditorilor interni este probă eliminatorie.

Calendarul de concurs:

– perioada de depunere a dosarelor: 23.06.2023-06.07.2023;
– probă scrisă: 17 iulie 2023, ora 10.00, Sala Petru Drăgan, la sediul universității, Piața Eftimie Murgu nr.2, Timișoara.
– probă scrisă: 19 iulie 2023, ora 11.00, Sala Petru Drăgan, la sediul universității, Piața Eftimie Murgu nr.2, Timișoara.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la Direcția Resurse Umane a universității, prin Registratura universității, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 35 din Hotărârea Guvernului nr.1336/2022.
Relații suplimentare cu privire la acest concurs se obțin: http://www.umft.ro/cariere, email:cariere@umft.ro, tel. 0256/204250.

 

Comments

comments

About the Author