Tânărul îngropat de viu a fost scos din pământ – din păcate medicii au constatat decesul

Posted on iul. 13 2023 - 3:59pm by petre

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, ce lucra la o instalație de canalizare pe raza comunei Iecea Mare, ar fi fost surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să facă racordul la o țeavă.

Tânărul a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Actualizare:

Un tânăr în varstă de aproximativ 27 ani a fost degajat de sub pământ. Din nefericire, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul victimei.

 

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic.

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM.

Misiune în dinamică.

Comments

comments

About the Author