Surpriza pe care au avut-o pasagerii cursei Lufthansa Timișoara-Munchen

Posted on iun. 2 2015 - 12:38pm by petre

Pasagerii companiei Lufthansa care s-au imbarcat luni dupa-amiaza de pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara cu destinatia Munchen au fost intampinati de tineri in costume traditionale, care le-au oferit gustari si bauturi specific bavareze.

Pe 1 iunie, Lufthansa a sarbatorit 10 ani de la decolarea primului zbor Timisoara – Munchen.Lufthansa - 10 ani de Timisoara - Munchen (721x481)

Timisoara este unul din cele patru orase din Romania conectate de Lufthansa la una dintre cele mai mari retele de zboruri din intreaga lume. Lufthansa zboara de trei ori pe zi din Timisoara. Frankfurt, Paris si Londra sunt destinatiile preferate de pasagerii din orasul de pe Bega. Zborurile Lufthansa sunt operate cu aeronave Embraer E95, configurate cu doua clase de calatorie: Business si Economy Class. Aeronava Embraer E95 este echipata cu 8 locuri Business Class cu mai mult loc pentru picioare.

Vara aceasta, prin aeroportul Munchen, al doilea hub Lufthansa si singurul aeroport european cotat cu 5 Stele Skytrax, Lufthansa ofera  2.267 de frecvente saptamanale catre 132 de destinatii din 47 de tari.

Comments

comments

About the Author