Sportul, tehnologia, arta și moda fac un mix perfect, în acest weekend, la Iulius Town. Vino să te bucuri de diversitatea de evenimente!

Posted on apr. 8 2022 - 5:48pm by petre

Sportul, tehnologia, arta și moda fac un mix perfect, în acest weekend, la Iulius Town. Vino să te bucuri de diversitatea de evenimente!

Vine, vine weekendul, iar la Iulius Town se anunță unul cu noi evenimente senzaționale. „Museum of the Moon” continuă să genereze o atmosferă de poveste în Iulius Gardens, Iulius Mall se transformă sâmbătă într-un catwalk unde vor fi aleși Miss&Mister Timișoara 2022, iubitorii sportului sunt așteptați la mișcare în piațeta Intersport și să descopere o panoramă emoționantă a participării României la Jocurile Olimpice, iar copiii pot asculta cele mai frumoase basme la „Căruța cu povești”. Și în acest sfârșit de săptămână, poți câștiga premii, așa că fi cu ochii în patru.

Până pe 10 aprilie 2022, lucrarea spectaculoasă a celebrului artist britanic Luke Jerram – „Museum of the Moon”, continuă să îi îndemne pe timișorenii care ajung în Iulius Gardens la visare, regăsire și curiozitate. Pe lângă pozele spectaculoase ce vor face senzație în social media, Luna stârnește emoții și povești speciale pentru fiecare privitor în parte. Așa că nu rata această experiența inedită, ce îți aduce și premii „Câte-n lună și-n stele”. Despre cum poți intra în posesia lor, găsești detalii pe www.iuliustown.ro.

Un alt eveniment impresionat, ce nu trebuie ratat, reunește istoria participării României la Jocurile Olimpice, prin incursiunea în universul obiectelor, imaginilor și al poveștilor aparținând marilor campioni ai țării. Expoziția „România la Jocurile Olimpice” poate fi admirată din 10 aprilie până pe 26 aprilie, în Iulius Mall.

Dar pentru că sportul nu poate rămâne doar la nivel vizual, duminică, 10 aprilie de la ora 12.00, vizitatorii sunt invitați în piațeta Intersport la mișcare. Aici, doritorii pot să-și măsoare forțele cu primele mănuși de box inteligente din lume și să câștige premii. Nu trebuie să fii un sportiv desăvârșit, ci doar să vrei să te distrezi în timp ce faci mișcare. Vezi câte lovituri poți da la sac în 30 de secunde, ce viteză sau ce forță au loviturile tale și poți câștiga o pereche de mănuși de box personalizate marca KnockOut, vouchere la Iulius Town și abonamente la sală pentru 7 zile, oferite de World Class. Totodată, reprezentanții World Class îți vor face o evaluare corporală din partea casei, în urma căreia vei beneficia de sfaturi și îndrumare despre cum poți să trăiești mai sănătos și vei primi un voucher pentru o sesiune gratuită de antrenament la centrul din Iulius Town.

Sâmbăta este despre modă și frumusețe pentru că, de la ora 18.00, în zona Atrium de la demisolul Iulius Mall vor fi aleși Miss&Mister Timișoara 2022, în urma unui concurs la care vor participa 10 modele feminine și 10 modele masculine. Paticipanții vor defila pe scenă în outfit-uri de zi și de seară, marca Peek & Cloppenburg sau Nissa și trebuie să treacă și peste proba întrebărilor. În deschiderea evenimentului, organizat de agenția MCS Models, va avea loc și o prezentare de modă pentru copii, în outfit-urile mărcii Next.

Teatrul de păpuși are rezervată, ca de obicei, ziua de duminică și îi așteaptă și în acest weekend pe cei mici, în piațeta Splend’or. Astfel, de la ora 11.00, „Căruța cu povești” le va aduce copiilor cele mai frumoase basme. Dacă ai acasă un pasionat de prințese, eroi curajoși sau zâne, lasă-l să descopere lumea fantasticului.

 

Comments

comments

About the Author