Scandal într-un avion Wizz Air – pasageri arestați, după ce au determinat amânarea aterizării

Posted on mai 17 2019 - 3:33pm by petre

Mai mulţi turişti au fost arestaţi, după ce au făcut scandal la bordul unui avion Wizz Air care zbura pe ruta Luton – Budapesta şi au dus la amânarea aterizării aeronavei.

Avionul, un Airbus A320, avea la bord în jur de 170 de oameni şi se afla aproape de finalul călătoriei de două ore.

Totul a început după ce un pasager beat a părăsit scaunul său şi s-a dus către spatele cabinei pentru a folosi toaleta. Pentru că avionul trebuia să aterizeze în câteva minute, el nu mai avea voie să meargă la baie, astfel că o stewardesă l-a rugat să se întoarcă în scaun.

După ce omul a devenit violent verbal, piloţii au fost informaţi de situaţie şi au luat decizia de a se întoarce din drum.

Furioşi, alţi pasageri beţi au părăsit scaunele în care se aflau şi au început să se ia la bătaie cu britanicul care a amânat aterizarea.

După ce câţiva pumni au fost împărţiţi între pasageri, situaţia s-a calmat şi avionul a putut să aterizeze. Pasagerii au primit instrucţiuni clare pentru a rămâne în scaune, dar oamenii implicaţi în altercaţie s-au ridicat să-şi ia bagajele şi au dat să iasă din avion. În acel moment, căpitanul a sunat la poliţie, gest aplaudat de pasageri.

Pasagerii violenţi au fost încătuşaţi, scoşi din avion cu forţa şi arestaţi de oameni legii

Comments

comments

About the Author