Rușii se retrag! VIDEO

Posted on feb. 15 2022 - 12:02pm by petre

Ministerul rus al Apărării a anunțat, marți, că o parte din soldații ruși se retrag de la granița cu Ucraina. Anunțul a venit după ce, înalți oficiali americani au declarat pentru publicațiile inetrnaționale că Rusia ar putea ataca Ucraina pe 16 februarie.

 

Generalul maior Igor Konashenkova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărăii, a anunțat începerea retragerii soldațior după încheierea exercițiilor militare, care au alarmat Occidentul cu privire la un posibil asalt militar asupra Ucrainei. Kremlinul a negat constant că plănuiește un atac.

 

Soldații din raioanele militare de Vest și de Sud vor începe marți să revină la bazele permanente după finalizarea exercițiilor, a informat serviciul de știri Interfax, citând Ministerul Apărării de la Moscova.

„Unitățile din raioanele militare din Sud și Vest, care și-au îndeplinit sarcinile, au început încărcarea în transportul feroviar și rutier, iar astăzi vor începe să revină la garnizoanele lor” a transmis purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării. „O serie de evenimente de antrenament de luptă și exerciții au fost efectuate conform planului. Pe măsură ce antrenamentele se vor finaliza, soldații, ca întotdeauna, vor pleca spre bazele lor”.

 

 

 

Comments

comments

About the Author