Român, împușcat de un austriac de 71 de ani în timp ce încerca să intre în casă acestuia

Posted on feb. 12 2024 - 11:34pm by petre

Un austriac în vârstă de 71 de ani a împuşcat un hoţ român ce îi intrase în casă.

Trei persoane au participat la acel jaf ratat, iar unul dintre ei a prins la Timișoara.

Miercuri noapte, un român a fost surprins în timp ce încerca să jefuiască o casă din Würnitz, districtul Korneuburg, din Austria.

Bărbatul a fost împușcat de proprietarul casei, dar a fost operat și se află acum în afara oricărui pericol.

În noaptea de miercuri spre joi, 8 februarie 2024, în jurul orei 1:00, trei bărbați au încercat să jefuiască o casă din localitatea austriacă Würnitz, districtul Korneuburg. Cei trei tâlhari au fost însă surprinși de proprietarul casei care a deschis focul asupra lor.

Potrivit anchetei, cei trei tâlhari mascați au pătruns în clădirea rezidențială din comunitatea Weinviertel, miercuri noapte, în jurul orei 1:00. Proprietarii casei, un bărbat de 71 de ani și soția sa de 50 de ani, dormeau la etaj dar au fost treziți de zgomotul produs de cei trei hoți. În plus, câinele familiei a început să latre. Alertată, femeia s-a dus la subsol, dar aici s-a întâlnit cu cei trei hoți, care nu au stat prea mult pe gânduri și au atacat-o cu o bară. În urma loviturilor, femeia a căzut la pământ. Bărbatul de 71 de ani a sărit imediat în ajutorul soției sale și a deschis focul cu un pistol, pe care-l deținea în mod legal, asupra celor trei hoți. Unul dintre aceștia a fost nimerit de un glonț și a rămas întins la pământ în grădina casei.

 

 

 

Comments

comments

About the Author