Restricțiile care vor fi reintroduse în țara noastră îi vor viza pe cei care nu s-au vaccinat

Posted on iul. 22 2021 - 7:25pm by petre

 

Ioana Mihăilă a anunțat, joi, că restricțiile care vor fi reintroduse în țara noastră îi va viza pe cei care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Ministrul Sănătății a precizat că hotărârea CNSU în acest sens este încă în lucru.

”În acest moment este în lucru în noua hotărâre CNSU şi veţi vedea atunci când ea va fi publicată cum vom merge mai departe începând cu luna august, dar, în principiu, măsurile, fie că sunt de restricţie, fie că sunt de relaxare vor fi luate în funcţie de incindenţă, în funcţie de cum arată cifrele, urmând ca ulterior să reglementăm măsuri specifice legate de existenţa sau nu a vaccinului pentru persoanele care vor fi obiectul reglementării”, adăugat ministrul.

Mihăilă a îndemnat persoanele vaccinate să îi îndemne și pe cei imunizați să facă acest lucru

”În momentul acesta dacă suntem vaccinaţi putem face două lucruri. Unul este să ne vedem mai departe de concediu şi de viaţa personală şi să ne relaxăm de-a binelea, pentru că suntem obosiţi după un an şi jumătate de pandemie, și al doilea este să vorbim de un prieten care este nevaccinat sau cu un părinte şi să îl îndemnăm să se vaccineze, arătându-i exemplul personal”, a mai spus ministrul Sănătății.

Comments

comments

About the Author