Presa din Italia a vuit: ”patru români morți, într-o urmărie a Poliției”

Posted on ian. 18 2019 - 3:19pm by petre

Presa din Italia a vuit: ”patru români morți, într-o urmărie a Poliției” – de fapt victimele erau țigani din Serbia

 

Potrivit presei italiene, patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce autoturismul cu care fugeau de agenţi de poliţie a intrat în coliziune cu un autocamion, în sudul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană.

Potrivit La Repubblica, o mașină Skoda a fost reperată de o patrulă a poliției între Avellino și Benevento, existâns suspiciuni de participare a celor din mașină la un jaf.Romani morti

La ieșire de la Benevento, agenții au pornit în urmărirea mașinii și au somant roin semnal luminoase și acustice șoferul să oprească.

Șoferul a refuzat și a accelerat, cu poliția pe urmele sale, până la 160 de kilometri pe oră.Accident Italia

Câteva sute de metri de intersecția cu drumul spre Alvignano, în provincia Caserta, Skoda a derapat, a ajuns pe banda opusă și s-a izbit violent de un autocamion.

Doar unul dintre cei cinci oameni aflați la bord a reușit să iasă din mașina contorsionată dar chiar atunci pe acolo trecea în viteză un alt camion, care l-a ucis pe loc pe om.

În mașină, alte trei persoane erau moarte iar al patrulea, rănit grav, a fost dus la spital.

Ulterior, s-a aflat că, de fapt, cei din mașina urmărită erau romi cu cetățenie sârbă, fărăr nicio legătură cu România…. Trist.

Comments

comments

About the Author