Polițist, omorât cu un pumn!

Posted on nov. 23 2023 - 11:51pm by petre

Zeci de polițiști locali din întreaga țară au fost prezenți la înmormântarea colegului lor din Pitești, Condoruș Savaste, care a murit după ce a fost lovit de un tânăr. Familia victimei cere înăsprirea legislației.

Pe 4 noiembrie 2023, Condoruș Savaste a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură, de către un tânăr, de 20 de ani, care deranja ordinea publică. A fost lovit în zona feței de acesta, prin surprindere, iar în urma loviturii a căzut și s-a izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.

Polițistul local a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde a stat în comă timp de două săptămâni. S-a stins din viață pe 19 noiembrie 2023.

Agresorul polițistului a fost arestat preventiv pentru ultraj. După moartea polițistului, s-a schimbat încadrarea juridică din ultraj raportat la vătămare corporală, în ultraj raportat la lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

 

Comments

comments

About the Author