Participare românească puternică la super turneul de fotbal pentru copii de la Zlatibor din Serbia

Posted on apr. 27 2024 - 9:07pm by petre

Organizat de Municipiul Čajetina, Complexul Turistic și Recreativ Zlatibor și Organizația Turistică Zlatibor în perioada 26.04.2024. – 29.04.2024. are loc al treilea turneu internațional de fotbal „Zlatibor Cup 2024”.

În imagine Vladimir Jovanovic, președintele Organizației Turistice Zlatibor, Iavor Radovancovici, cel mai activ promotor al relațiilor de colaborare culturale economice și sportive dintre România și Serbia, alături de echipa de fotbal de la Ghiroda, participantă la turneul de la Zlatibor alături de granzi ai fotbalului european

În acest an, peste 3200 de tineri fotbaliști, în vârstă 2010-2017, participă la turneul unic în lume din punct de vedere al anvergurii participării internaționale.

Lista echipelor din Serbia este deschisă de Crvena Zvezda și de Partizan, cu participarea Voivodinei, Brodarc, IMT, Dinamo din Pancevo, Mačva Šabac, școala de fotbal Olimpik, Atacante și multe altele.

Participă cluburi din România, Slovenia, Austria, Macedonia, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru, Italia, Spania, Portugalia.

Cel mai cunoscut club din Bulgaria este CSKA din Sofia, precum si cluburile din Romania: FCSB, Dinamo, Cluj, Rapid Bucuresti, Arad și Timiș (Ghiroda).

În imagine Vladimir Jivanovic, președintele Organizației Turistice Zlatibor, Iavor Radovancovici, cel mai activ promotor al relațiilor de colaborare culturale economice și sportive dintre România și Serbia, alături de echipa de fotbal de la Ghiroda, participantă la turneul de la Zlatibor alături de granzi ai fotbalului european

Italienii, spaniolii și portughezii vor juca pentru prima dată în turneu.

Celebrul club Udinese din generațiile din 2013 și 2014 vine să-și prezinte talentele.

Printre participanți se va număra și Sporting de la Lisabona, unde a crescut celebrul Cristiano Ronaldo.

La turneul de fotbal va participa și școala rusă de fotbal Devetka, FSHM din Moscova.

Ultima cerere pentru grupa de vârstă din 2013 a venit de la celebrul club spaniol Athletic de la Madrid, iar candidaturi sunt așteptate de la cluburi din Malta și China Desigur, formația
locală FC Zlatibor va evolua la toate categoriile.

 

Comments

comments

About the Author