O nouărutăaerianăRomânia – Spania

Posted on feb. 17 2016 - 12:22pm by petre

Ryanair, compania aerianăpreferatăa europenilor, a anunțat astăzi, (17 Februarie) o nouărutădin Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie 2016, ce va aduce peste 33,000 de clienți pe an pe Aeroportul Craiova (al 3-lea aeroport Ryanair din România). Noua rutăva fi operatăcu o frecvențăde 2 zboruri săptămânale.

Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24.99€, pentru călătorii în Noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, pânăcel tarziu la miezul nopții, Miercuri (24 Februarie).

ÃŽnCraiova, Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE, a spus:

“Suntem fericiți săanunțăm o nouărutădin Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilăpentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvențăde douăzboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova.

Pasagerii români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija fațăde clienți, dar și gama variatăde rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, săfoloseascăaplicația pentru smartphone-uri ce oferăcartea de îmbarcare pe mobil, sătransporte al doilea bagaj de mânăgratis, săîși rezerve locurile preferate în aeronavăși săbeneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga duratăa zborului, totul pentru căRyanair continuăsăofere mult mai multe decât doar tarife reduse.

Pentru a sărbători noua rutăCraiova – Valencia, scoatem la vânzare locuri la preț promoțional, începând de la 24.99€, pentru călătorii în Noiembrie, pentru rezervări pânăla miezul nopții, Miercuri, (24 Februarie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie săacceseze www.ryanair.com pentru rezervări.„

1 RUTÄ‚ NOUÄ‚ DIN CRAIOVA

Rută

Frecvență

Datălansare

Tarif

Valencia

2 x săpt.

3 Noiembrie

24.99€

Comments

comments

About the Author