Marea Britanie va institui controale stricte la frontiere

Posted on aug. 19 2019 - 4:48pm by petre

Marea Britanie va institui controale stricte la frontiere imediat după ieşirea din Uniunea Europeană, programată pe 31 octombrie, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului Boris Johnson.

Priti Patel, noul ministru britanic de Interne, a elaborat planuri care prevăd instituirea controalelor vamale stricte imediat după producerea Brexit, afirmă surse citate de cotidianul The Independent.

„Libera circulaţie care există în prezent se va încheia pe 31 octombrie, când Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană. Spre exemplu, vom introduce imediat cele mai stricte reglementări în materie de criminalitate pentru persoanele care intră în Marea Britanie”, a confirmat un purtător de cuvânt al Guvernului de la Londra, citat de cotidianul Le Figaro.

Citeşte şi :
Medici sconvolti dal nuovo bruciagrassi che fa perdere 14 kg in 1 mese
+FORMA™️
Ecco quanto dovrebbe costare un impianto dentale nel 2019
Impianto dentale | Ricerca annunci
Lavorare da casa con Google e guadagnare 3.000€ ogni mese
newsdiqualita
VIDEO. Tăriceanu face mărturisiri CUTREMURĂTOARE din interiorul coaliţiei de guvernare. De ce nu are România autostrăzi
Cutremurător: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădurea de la Caracal! Dă toată ancheta peste cap
O nouă multinaţională în România. Gigantul Bank of China, una dintre cele mai mari bănci din lume, va…
by Taboola
CITEȘTE ȘI…sus
Alertă în Irlanda de Nord: O bombă a explodat în apropierea frontierei cu Irlanda | VIDEO astăzi, 16:38

Operaţiune de amploare în Turcia. Poliţia a arestat luni peste 400 de persoane. Trei primari kurzi, eliberaţi din funcţii astăzi, 09:58

Spania oferă cel mai apropiat port pentru debarcarea imigranţilor de pe nava Open Arms, la bordul căreia a urcat actorul Richard Gere astăzi, 08:36

înapoi la homesus
„Nu dau nimic înapoi ţării!” Cel mai mare brand al României, distrus în direct! VIDEO | Numele mare care a rupt tăcerea: „Trebuie luată atitudine!
PROSPORT.RO
BREAKING. Fondatorul unuia dintre cele mai mari lanţuri de magazine din România a MURIT
ZF.RO
O tânără specializată în videochat vorbeşte în premieră despre SECRETELE meseriei. Clienţii plătesc generos pentru un serviciu incredibil: „Bărbaţii adoră acest lucru, nu vă vine să credeţi” / Sfaturi pentru femeile nesigure pe ele: „Exersaţi puţin în oglindă…”
GANDUL.INFO
„Bucătarul lui Putin” – Apărătorul câmpurilor de petrol ale regimului Assad
MONITORULAPARARII.RO
Seceta la DNA Ploiesti (Document)
MONITORULJUSTITIEI.RO
Fiţe noi de pe Litoral! Cine e cocalarul care a intrat cu elicopterul în mare de 1 Mai?
COMEDYMALL.RO
Prosport.ro m.prosport.ro
Zf.ro m.zf.ro
Versiunea completa a site-ului
Contact
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Politica de cookies
Toate drepturile rezervate © 2011 SC Mediafax SA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici

„Libera circulaţie care există în prezent se va încheia pe 31 octombrie, când Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană. Spre exemplu, vom introduce imediat cele mai stricte reglementări în materie de criminalitate pentru persoanele care intră în Marea Britanie”, a confirmat un purtător de cuvânt al Guvernului de la Londra, citat de cotidianul Le Figaro.

Comments

comments

About the Author