Mădălina, o româncă de numai 32 de ani, ucisă cu bestialitate în Italia

Posted on iul. 26 2022 - 12:14am by petre

Un român de 40 de ani care şi-a ucis cu sălbăticie soţia, apoi a încercat să-i incendieze trupul, a fost condamnat la închisoare pe viață.

 

Conform procurorilor, cei doi soţi, stabiliţi de multă vreme în Italia, s-au certat în decembrie 2020, pentru că bărbatul, nemulțumit de viața în Toscana, voia să se întoarcă acasă – în județul Botoșani, dar partenera lui se opunea.

Scandalul a culminat cu această crimă şocantă. Anchetatorii au găsit pe trupul victimei de 32 de ani, zeci de răni. Și suspectul fusese înjunghiat, semn că între cei doi s-a dat o luptă. De altfel, bărbatul a susținut inițial că el s-a apărat, dar – având în vedere leziunile victimei – această ipoteză n-a stat în picioare.

El a fost cel care a chemat echipajele de urgență, după ce – în încercarea de a șterge urmele – a dat foc trupului femeii, dar flăcările s-au extins în întreaga încăpere.

 

Adrian Luminiță, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat, vineri, la închisoare pe viață de Tribunalul din Grosseto, Italia. Românul a fost găsit vinovat pentru uciderea soției sale, Mădălina Luminiță, în vârstă de 32 de ani. De asemenea, bărbatul trebuie să despăgubească familia soției cu 1,7 milioane de euro.

Comments

comments

About the Author