Îngrozitor! Un spaniol a batjocorit 24 de fetițe românce!

Posted on feb. 15 2022 - 10:27pm by petre

Un spaniol a abuzat sexual 24 fetiţe românce riscă ani grei de închisoare. Procurorii spanioli au cerut ca bărbatul să fie condamnat la 286 de ani. Pedofilul a intrat în atenţia anchetatorilor în 2018, când în locuința sa au fost descoperit mai multe filmări pe una dintre cele mai periculoase reţele de pedofili din lume. Atenție, urmează informații care vă por afecta emoțional.

Anchetatorii susțin că bărbatul își alegea victimele dintre prietenele fiicelor sale sau chiar și pe fiicele prietenilor săi, potrivit știridiaspora.ro.

Pretextul folosit pentru a-i spune pe minori unor abuzuri sexuale „degradante și umilitoare” era că îi duce sau îi aduce de la școală. Mai mult, bărbatul înregistra și difuza videoclipurile altor persoane.

Procurorul îl acuză de infracțiuni continue de abuz sexual, producere, deținere și distribuire de pornografie infantilă.

La percheziții au fost găsite mai multe hard disk-uri cu numeroase fișiere cu fotografii și videoclipuri, dar și cinci micro-camere cu care erau filmate scenele degradante. Șocant este și faptul că astfel de activități s-au desfășurat pe o perioadă de 9 ani, 2009-2018.

Comments

comments

About the Author