Fetiță de 12 ani, răpită în plină zi dintr-un parc – agresorul a târât-o cu forța într-o casă unde a încercat să o abuzeze sexual

Posted on mai 7 2021 - 4:55pm by petre

Un incident deosebit de grav s-a petrecut într-unul dintre cele mai populare parcuri din orașul Oradea.

O fetiță de 12 ani care se juca în Parcul Salca din Oradea a fost acostată de un bărbat care a încercat s-o convingă să-l însoțească.

Deoarece copila a refuzat, bărbatul a prins-o de mâna și a tarat-o cu forță până într-o casă de pe stradă Căprioarei, situată la aproximativ 1 kilometru distanță de locul incidentului.

Acolo, agresorul a încercat s-o sărute și s-o mângâie în zona intimă. Fetiță a reușit să iasă în curtea imobilului unde s-a produs agresiunea. Speriat că va țipă, bărbatul a lăsat-o să plece. Copila a ajuns acasă, unde a povestit ce i s-a întâmplat părinților, care au sunat la 112.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în după–amiază zilei de luni, 3 mai, relatează Bihoreanul.ro. Două zile mai târziu, agresorul a fost identificat și reținut de Poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, pe nume Dan Miclaus.

Joi, 6 mai, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este anchetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală.

Comments

comments

About the Author