Festival de basm lângă Timișoara, în grădina Parfum de lavandă

Posted on iun. 21 2021 - 6:09pm by petre

Anul acesta, grădina Parfum de lavandă își deschide larg porțile pentru iubitorii de lavandă.

 

Sunteți invitați la cel mai fascinant spectacol vizual și olfactiv Levănțică fest -Picnic 2021, la 30 de km de Timișoara, pentru a trăi cele mai înmiresmate senzații în cel mai frumos lan de lavandă din Timiș de 1,5 ha.

Evenimentul este organizat de Parfum de lavandă și va avea loc, în perioada 25 – 27 iunie, la Rudna în județul Timiș. ”Poți vizita, face poze, culege flori și dacă îți surâde ideea de picnic, poți aduce o păturică si bunătățile tale preferate. Anul acesta te așteptăm cu un lan mai frumos înflorit, cu un decor mai spectaculos, produse diverse și bunătăți pentru pofticioși. Vă promit o zi de vis, într-un lan de lavandă că în povești, cu un decor superb și multă voie bună”, este mesajul Roxanei, inițiatoarea manifestării.

”Pozele în răpită sunt prea banale pentru unele dintre voi? Soluția e la Rudna, dacă va vine să credeți! Avem 1,5 ha de lavandă ce își alocă toată energia să înflorească pentru că voi să puteți face invidioase pe prietenele voastre care au prins înfloritul rapiței sau a macilor! Și stați, mai e ceva! Dacă ești băiat, dar te privești zilnic în oglindă mai mult decât 10 secunde, s-ar putea să îți găsești un loc, tot la Rudna, tot în lavandă! Am pus poze cum arată acum lavandă , dar și cum a arătat anul trecut “Levanțică fest” pentru a înțelege mai bine la ce veniți sau ce ratați dacă nu faceți 30 km de la Timișoara spre Rudna în perioada 25-27 iunie 2021!”, mai spune Roxana.

Comments

comments

About the Author