Directorul de la Piețe, „executat” în direct – Fritz, iritat de piețarii care îl laudă pe Nasleu – ”eu mă aștept ca un director să nu facă concedii în alte țări”

Posted on feb. 13 2021 - 10:12pm by petre

Teatru de slabă calitate, sâmbătă după amiază, la hala de flori din Piața 700.

La 14 ore de la incendiul care a mistuit o parte a halei de flori (circa 200 de metri pătrați, potrivit ISU Timiș), primarul Dominic Fritz a convocat o conferință de presă la locul incendiului.

Nu, nu pentru a oferi soluții concrete comercianților rămași fără tarabe și marfă, ci pentru a anunța că va cere demisia lui Ionuț Nasleu, controversatul director al Societății Piețe SA.

Spre iritarea primarului, mai mulți comercianți i-au spus că Nasleu i-a ajutat și că a făcut lucruri bune de când e director.

”Trebuie să îi mulțumim la dom’ director Nasleu…” a spus unul dintre florari”

”Ăăăăă, eu îi mulțumesc”, a replicat iritat Fritz”.

Trecând peste vendetele personale ale primarului, rămâne problema comercianților despre care primarul a spus că ”să vedem” și că așteaptă soluții tot de la Piețe SA.

Despre motivele pentru care cere demisia lui Nasleu, în condițiile în care încă nu există încă o concluzie oficială despre cauzele incendiului, primarul a spus că ”eu mă aștept ca un director să nu facă concedii în alte țări, ci să se ocupe de problemele reale ale piețelor, pentru că oamenii ăștia plătesc chirii”.

Da, domnule primar, oamenii plătesc chirii, tocmai de aceea așteapă, acum, să vă implicați și să luați măsuri.

Comments

comments

About the Author