CUMPLIT! Românca executatăpe stradăîn Italia era gravidă- CRIMINALUL A FOST PRINS

Posted on mai 5 2015 - 4:40pm by petre

Apar primele indicii în cazul româncei executate în plinăstradăîn Italia. Femeia ar fi fost împușcatăde fostul iubit, un cetățean italian  cu antecedente penale, cunoscut de vecini ca fiind foarte violent. El se afla la volan când a împușcat-o, apoi a fugit cu mașina. Crima a avut loc în zona Milano.

Potrivit anchetatorilor, asasinul a așteptat ca românca săcoboare din apartament. S-a apropiat de ea și a ucis-o cu trei focuri de armă, trase în cap. Imediat, criminalul a demarat în trombăși a fugit de la locul faptei. Martorii povestesc căar fi văzut și doi complici ai săi fugind de la locul crimei, potrivit România TV.Romanca executata italia

Principalul suspect în anchetăe fostul iubit al femeii, Tiziano Rossi, in vârstăde 38 de ani. Bărbatul primise în urmăcu câteva luni interdicție de a se apropia de casa româncei.

Individul a fost prins ieri de Poliția italiană. El și-a recunoscut fapta și a declarat căa împușcat-o pe femeie pentru căaceasta ar fi vrut săemigreze in SUA. El a mai spus căa aruncat arma crimei într-o apă.

Locant este faptul căla autopsie s-a aflat căfemeie era însărcinatăîn 3 luni.

La locul crimei, cineva a adus o vazăcu o floare și un bilet pe care scrie „Odihnească-se în pace”. Femeia avea o fetițăde 10 ani care se afla la școalăîn momentul tragediei. Ea era căstătoritătot cu un cetățean italian, de care insălocuia separat.

Românca era șomerăși urma săînceapămunca la un azil din Milano.

sursa: RomaniaTv.net, foto: MilanoToday

Comments

comments

About the Author