Cum să aveți grijă de adidașii dvs.

Posted on apr. 8 2021 - 6:00am by petre

Majoritatea oamenilor se grăbesc să cumpere adidași imediat când aud că s-a lansat un nou adidas de designer. Cu toate acestea, mulți nu au nicio idee despre cum să aibă grijă de ei într-un mod corect, pentru a se asigura că sunt durabili și pentru a continua să arate la fel de noi.

Prin urmare, cel mai bun mod de a menține adidașii ca noi este să știți cum să îi îngrijiți în modul corect. Mai jos sunt câteva modalități de îngrijire a adidașilor.

Folosiți un produs de curățare potrivit pentru pantofi

Când aveți produsul de curățat potrivit pentru a vă curăța acei adidași Nike, adidașii dvs. vor arăta cât mai bine chiar și după mulți ani.

Există multe produse de curățare versatile pe care le puteți folosi pentru a spăla diferite tipuri de adidași și îl puteți alege pe cel potrivit pentru dvs. Foarte important, produsul de curățare pe care îl alegeți ar trebui să vă ajute să mențineți integritatea țesăturii de lux a adidașilor.

Spălați-vă adidașii cu apă, o perie moale și o soluție de curățare. Frecați produsul de curățat și ștergeți-l după. Unele companii oferă prosoape din microfibră pentru a șterge pantofii, dar și un tricou vechi poate funcționa.

Restaurați-vă șireturile

Atunci când vă curățați șireturile de adidași, în special șireturile albe, evitați să le aruncați în înălbitor și apă. Deși acest lucru funcționează, odată ce se usucă și le puneți înapoi pe adidași, veți vedea daunele pe care le produce această soluție de curățare.

Șireturile pot avea fibre slăbite din cauza înălbitorului și o culoare diferită, datorită ușoarei decolorări, pe măsură ce le curățați continuu în acest fel.

Deci, încercați o abordare diferită, pentru a vă menține aspectul șireturilor. Înmuiați-le în apă caldă și folosiți un produs de curățare ușor. Învârtiți-le, clătiți-le, lăsați-le să se usuce și veți observa o diferență.

Luptați împotriva mirosurilor

Dacă aveți branțuri mirositoare din cauza picioarelor transpirate, ca parte a îngrijirii adidașilor, trebuie să găsiți o soluție pentru rezolvarea acestei probleme. O modalitate pe care o puteți încerca este să scoateți branțurile, pentru a le permite să se usuce.

Apoi tratați-le cu un spray pentru adidași, pe care îl puteți cumpăra în timp ce vă cumpărați adidașii. Alegeți unul care are note de mentă și folosiți-l pentru a avea grijă de această problemă. Alternativ, puteți alege să purtați șosete care absorb umezeala, mai ales atunci când aveți picioarele transpirate.

Soluții din mers

Unele branduri de produse curățare a adidașilor au oferit o soluție ideală pentru curățare în deplasare. Aceste șervețele simple sunt o soluție de curățare premium, care vă permite să aveți un tratament portabil pentru adidași.

Alegeți șervețelele care au două fețe, una care este texturată pentru a curăța petele dure și cealaltă e netedă și simplă. Deoarece șervețelele sunt portabile, trebuie doar să le aveți în rucsac și, pe măsură ce vă deplasați, puteți vărsa orice sau vă puteți stropi, iar șervețelele vă vor rezolva problema, ajutându-vă să vă îngrijiți cu ușurință pantofii.

Folosiți șervețele de uscător

Servețelele de uscător sunt de mare folos în casă, dar le puteți folosi și pentru adidași. Deși majoritatea oamenilor le folosesc doar atunci când pantofii lor sunt mirositori, încercați să le folosiți pentru a vă menține pantofii mirosind proaspăt, chiar și după ce i-ați curățat deja.

Folosiți șervețele de uscător pentru a vă menține adidașii în stare proaspătă chiar și atunci când sunt pe raft. În plus, puteți să păstrați șervețelele în pantofi și în timp ce călătoriți.

Protejați-vă adidașii din piele întoarsă

Curățarea adidașilor din piele întoarsă nu este suficientă. Trebuie să protejați materialul, pentru a avea grijă de acest tip de adidași. Folosiți un protector de piele, după curățarea și uscarea sa. Apoi lăsați-l peste noapte, să se usuce bine.

Dacă aveți un protector de piele de calitate, trebuie să faceți aceste tratamente doar o dată la opt luni. Cu toate acestea, fiți conștienți de produsele mai grele care tind să lase o peliculă albă peste adidași.

Comments

comments

About the Author