Caravana CIEN de la LIDL vine la Timișoara cu multe cadouri

Posted on sept. 14 2016 - 1:15pm by petre

Lidl lanseazăo nouă provocare: „Dă-mi un pont de îngrijire, iar noi îți dăm unul mai tare„, pentru a afla secretele de îngrijire care stau la baza renumelui internațional al frumuseții româncelor. Astfel, în perioada 27 august – 22 septembrie, Caravana Cien pornește la drum prin 25 de orașe din țară.

Pe 14 septembrie, aceasta va poposi în Timișoara pentru a le oferi femeilor șansa de a se bucura de produsele de îngrijire din gama Cien.

caravana-cien_lidl-romania-mic

Caravana Cien ajunge pe 14 septembrie în Timișoara, în parcarea City Business Center, începând cu ora 14.00, pentru a afla secretele de frumusețe ale româncelor și a le răsplăti pentru ponturile lor. Astfel, fiecare persoană care viziteazăCaravana Cien va putea împărtăși un #pontdefrumusete printr-un scurt videoclip, de 30 de secunde, care se va filma într-un spațiu special amenajat și va primi un premiu instant din gama de produse de îngrijire Cien.

Toate clipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube Lidl România, pentru a crea, astfel, un adevărat forum al ponturilor de îngrijire, pe care femeile îl vor putea accesa ori de câte ori sunt în căutare de noi ritualuri de frumusețe. Înplus, în cadrul Caravanei, femeile vor putea descoperi produsele din gama Cien. Lista completă a orașelor în care va ajunge Caravana Cien, dar și mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/cien.

Hai și tu la Caravana Cien cu un #pontdefrumusete!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube LidlRomania

Comments

comments

About the Author