Bătaie nocturnă la Timișoara cu mascați, salvări, răniți

Posted on apr. 13 2021 - 10:02am by petre

Azi-noapte, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, a avut loc o altercație între mai multe persoane pe baza unor neînțelegeri.

În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș care au intervenit pentru aplanarea conflictului și imobilizarea persoanelor implicate.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

Comments

comments

About the Author