Au luat-o razna! Un șezlong pe zi la Mamaia costă cât două zile de cazare în Grecia

Posted on aug. 2 2021 - 10:26pm by petre

Un turist român aflat în vacanță pe litoral în Grecia face o comparație între prețurile percepute acolo zilnic pentru închirierea unui șezlong și cele din România.

Astfel, pe pagina Forum Grecia, de pe Facebook, acesta constată că în timp ce la Mamaia a dat 75 de lei pe un șezlong, iar în Eforie, 50-60 de lei, în Elafonisi, Grecia, a primit două șezlonguri, dar și o umbrelă, totul la numai 48 de lei.

În comentarii, oamenii au exemple similare, ba chiar mulți spun că șezlongurile sunt gratis, în contul unei consumații minime:

„Ultimii 3 ani de Grecia în zone diferite, nu am întâlnit decât șezlonguri gratis și pretenția să consumi ceva în acea locație. Acum sunt în Mangalia și un sezlong îi 30, dacă nu îi lânga apă, 40 lângă apă, șezlonguri mari cu saltea groasă și umbrelă mare se închiriază doar 4 bucăți, la 160 lei, iar un baldachin îi 250. La cât îi de murdară plaja, chiar și în apă mai sunt mizerii, nici un duș sau wc pe plajă, cred că litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc.”

„La greci când comanzi o cafea pe plajă, primești o apă la 0,5 l gratis de la frigider.”

„În Kamari, Santorini faci consumație de 4 euro și șezlongul e gratis.”

„Krionery beach – 0 lei sunbed, consumație 10 euro doar dacă vrei de lemn. Restul free!”

Ceea ce turistul nostru nu știe este faptul că în weekend prețul unui sezlong la Mamaia poate ajunge la 200 de lei pe zi, un preț care echipa aleasă cu două nopți cazare în Grecia.

Comments

comments

About the Author