Atacul armat în plină zi la o casă de schimb valutar din centrul Timișoarei – Poliția cere sprijinul pentru prinderea criminalului – îl recunoaște cineva? VIDEO

Posted on iul. 2 2019 - 2:02pm by petre

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane în instrumentarea unui dosar penal.

Bărbatul din imagini este o persoană a cărei identificare ar putea să conducă la rezolvarea unui dosar penal înregistrat la nivelul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 16 Mai a.c., în jurul orelor 16:51, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piatra Craiului din Municipul Timișoara, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei case de schimb valutar, iar prin amenințarea angajatoarei cu un cuțit, ar fi sustras suma de aproximativ 23.000 de euro.

Cei care pot oferi informații, care să ajute la soluționarea cauzei, sunt rugați să apeleze Serviciul de Urgenţă 112.JAf 1 Jaf detaliu Jaf

Comments

comments

About the Author