Asistent medical, acuzat că a încercat să profite de o pacientă minoră chiar în Ambulanță

Posted on feb. 2 2023 - 8:07pm by petre

Acuzaţii scandaloase într-o comună.

Un asistent medical ar fi încercat să profite de o tânără de 17 ani, în timp ce o consulta în ambulanţă.

În loc s-o ajute, individul i-ar fi cerut să se dezbrace, apoi a început s-o pipăie şi să-i facă avansuri. Tot calvarul ar fi fost filmat de camera de supraveghere din salvare. Asistentul medical a recunoscut atingerile, însă spune că ar fi fost doar un consult obişnuit.

Totul s-a petrecut în Teleorman

 

Coşmarul adolescentei de 17 ani a început vinerea trecută. Fata le-a spus părinţilor că o doare puternic capul, are febră şi simptome de răceală. A sunat la 112 şi, după jumătate de oră de aşteptare, a ajuns şi Salvarea. Asistentul medical, un bărbat de 50 de ani, a băgat-o pe fată în ambulanţă pentru consult. În spatele uşilor închise, ar fi început calvarul. Individul i-ar fi spus să se dezbrace şi ar fi început s-o pipăie şi să-i facă apropouri sexuale.

Mama adolescentei: A întrebat-o cum este relaţia cu iubitul ei. Nişte întrebări mai vulgare. Nu i-a făcut test de răceală, nimic.

Apoi bărbatul a dat-o jos din ambulanţă şi a scris sec pe fişa de intervenţie – infecţie urinară. În stare de şoc, copila le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

sursa: Observator News

 

 

Comments

comments

About the Author