Alertă nocturnă la Timișoara – un bărbat s-a aruncat în Bega!

Posted on iun. 11 2021 - 11:03pm by petre

În jurul orei 21:30, ISU Timiș a primit un apel pe 112, prin care, un cetățean anunța că a observat o persoană de sex masculin care a intrat să înoate în canalul Bega, lângă Parcul Copiilor din Timișoara, și după câțiva metri a dispărut sub apă.

Imediat au fost alertarea cele 7 subunități de intervenție din județ, care au trimis la fața locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent.

De asemenea, la fața locului au mai fost alocate 2 baloane de iluminat, 2 sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD și un echipaj moto SMURD. La intervenție au ajuns și 2 scafandri din cadrul inspectoratului care vor începe căutările.

În acest moment, se efectuează căutări în zona indicată de apelant cu 3 bărci ajunse deja la fața locului, dar și cu mai mulți pompieri care patrulează pe cele două maluri.

UPDATE

 

Actualizare: la ora 22:40 persoana a fost găsită. Victima a fost extrasă și predată, în stare de inconștiență, echipajului SMURD de la fața locului care au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, victimă a fost declarată decedată.

Comments

comments

About the Author