Alertă în Spania! Un român a împușcat trei persoane

Posted on dec. 14 2021 - 6:39pm by petre

Un român a împușcat grav trei persoane în Tarragona, un orașel aproape de Barcelona. Este căutat în toată Spania.

Poliția este în alerta maximă.

Un român a împușcat grav trei persoane în Tarragona, un orașel aproape de Barcelona. Românul era un fost angajat al unei firme de securitate și acum câteva luni a fost dat afară. De atunci, bărbatul a amenințat că îi va împușca pe foștii angajatori.

Victimele împuÈ™căturii sunt un bărbat, care se află în stare critică, dar È™i un alt bărbat È™i o femeie, ambii în stare gravă, care au fost cu toÈ›ii transferaÈ›i la spital. Presupusul autor al împuÈ™căturii este baricadat într-o fermă, înarmat È™i purtând o vestă antiglonÈ›, aÈ™teptând intrarea în GEI al Mossos d”Esquadra.

 

Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, rezident în Alcover și de naționalitate română. Alerta privind atacul a fost primită marți la ora 11.17, iar la fața locului s-au deplasat zece ambulanțe de la Sistemul de Urgență Medicală (SEM).

Primele informații ar indica faptul că făptuitorul, care a fugit și este căutat de polițiștii catalani, este un fost angajat al companiei, situată în Piața General Prim a orașului, și ar putea avea tulburări psihice. După ce și-a împușcat foștii colegi, bărbatul a fugit cu o mașină de culoare gri, este înarmat cu pistolul cu care a tras gloanțele.

 

Potrivit polițiștilor, bărbatul are permis pentru diverse arme, pe care le-ar putea purta asupra sa, fapt care alertează și mai mult autoritățile.

Comments

comments

About the Author