Alertă în Spania! Un român a împușcat trei persoane

Posted on dec. 14 2021 - 6:39pm by petre

Un român a împușcat grav trei persoane în Tarragona, un orașel aproape de Barcelona. Este căutat în toată Spania.

Poliția este în alerta maximă.

Un român a împușcat grav trei persoane în Tarragona, un orașel aproape de Barcelona. Românul era un fost angajat al unei firme de securitate și acum câteva luni a fost dat afară. De atunci, bărbatul a amenințat că îi va împușca pe foștii angajatori.

Victimele împușcăturii sunt un bărbat, care se află în stare critică, dar și un alt bărbat și o femeie, ambii în stare gravă, care au fost cu toții transferați la spital. Presupusul autor al împușcăturii este baricadat într-o fermă, înarmat și purtând o vestă antiglonț, așteptând intrarea în GEI al Mossos d”Esquadra.

 

Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, rezident în Alcover și de naționalitate română. Alerta privind atacul a fost primită marți la ora 11.17, iar la fața locului s-au deplasat zece ambulanțe de la Sistemul de Urgență Medicală (SEM).

Primele informații ar indica faptul că făptuitorul, care a fugit și este căutat de polițiștii catalani, este un fost angajat al companiei, situată în Piața General Prim a orașului, și ar putea avea tulburări psihice. După ce și-a împușcat foștii colegi, bărbatul a fugit cu o mașină de culoare gri, este înarmat cu pistolul cu care a tras gloanțele.

 

Potrivit polițiștilor, bărbatul are permis pentru diverse arme, pe care le-ar putea purta asupra sa, fapt care alertează și mai mult autoritățile.

Comments

comments

About the Author