ACCIDENT FEROVIAR CUMPLIT! Camion spulberat și un tren cu pasageri deraiat

Posted on iun. 5 2015 - 3:32pm by petre

Vineri dupăamiază, la trecerea la nivel cu calea feratăde pe șoseaua dintre Dudeștii Noi și Satchinez a avut lot un grav accident.Accident tren

Șoferul unui camion de transport marfănu a oprit pentru a se asigura la trecerea peste calea feratăși a fost surprins și lovit în plin de un tren personal care circula pe relația Timișoara-Nerău.

Impactul a fost atât de puternic încât camionul a fost spulberat iar trenul a deraiat.

Impactul s-a soldat cu rănirea mai mult multor persoane, pasagerii trenului personal, mecanicul de locomotivăși, cel mai grav, șoferul vinovat.

Victimele au fost transportate cu ambulanțele la Timișoara, pentru transportul șoferului fiind deplasat elicopterul SMURD.

 

Potrivit comunicatului oficial, Inspectoratul pentru Situații de Urgență„BANAT„ al județului Timiș a fost anunțat în data de 05.06.2015 ora 13:18 referitor la producerea unui accident feroviar între comuna Satchinez și satul Hodoni, între automotorul 14320 care circula pe ruta Nerău – Timișoara Nord și o autoutilitarămarca Mercedes formatădin cap tractor și remorcă, care transoprta produse de patiserie congelate.

La fața locului s-au deplasat în total de la ISU 6 echipaje din care o autospecialăde descarcerare, o autospecialăde lucru cu apăși spumă, douăambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și o autospecialăde transport personal și victime multiple, de asemenea s-au deplasat la fața locului 6 ambulanțe de la SAJ, douăechipaje de la IPJ și serviciul voluntar pentru situații de urgentăSatchinez.

Întren se aflau aproximativ 50 de persoane, în urma accidentului au fost 10 victime din care 9 au fost preluate de ambulanțele SAJ și SMURD iar una a fost preluatăde elicopterul SMURD (șoferul autoutilitarei). Nu au existat persoane decedate.

         

Comments

comments

About the Author