General, fost comandant la Timișoara și în Irak, atacat pe stradă în plină zi în zona Pieței 700

Posted on apr. 6 2023 - 1:38pm by petre

Incident grav, miercuri în plină zi, în zona centrală a Timișoarei.

Potrivit martorilor, generalul în rezervă Cristian Dinulică, fost comandant al Brigăzii 18 Cercetare – Supraveghere „Decebal” şi fost comandant al militarilor români din Irak în 2007 – 2008, a fost atacat și lovit din spate în cap în zona Pieței 700.

Un individ l-a lovit cu putere cu un obiect contondent, se pare, în zona cefei, la pus la pământ, l-a lovit cu picioarele și  i-a smuls telefonul din mână.

Câțiva taximetrist parcați în zonă au văzut scena și au pornit în urmărirea tâlharului care a aruncat telefonul și a reușit să dispară.

 

„Știrea zilei la Timișoara.bTâlhărie în centrul Timișoarei în miezul zilei. Un general de armata participant în teatrul de operațiuni din Irak si Afganistan a fost tâlharit astazi in jurul orei 13,30 în Piața 700.

Generalul Dinulică a fost lovit din spate în cap, acesta cade, este călcat in picioarele de atacator, îi ia telefonul si la strigătele taximetriștilor acesta aruncă telefonul si o ia la fugă.

Felicitări taximetriștilor din Piața 700!!! ” a scris pe Facebook Iulian Cojocnean, care a ajuns după incident la fața locului și i-a acordat îngrijiri victimei.

Iată ce spune IPJ Timiș

Ceau!

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat în vârstă de 59 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Coriolan Brediceanu a fost lovit de un bărbat necunoscut, care ulterior, a fugit într-o direcție necunoscută.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și luării măsurilor legale care se impun.

Comments

comments

About the Author