8 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra pantaloni

Posted on dec. 7 2021 - 11:45am by petre

 

Cu toții iubim o haină bună, un sacou sau o cămașă bine croite sau un pulover de cașmir. Dar toate cele de mai sus nu înseamnă nimic dacă jumătatea inferioară arată puțin neglijată. Trebuie să vă alegeți o pereche de pantaloni potriviți, iar acest lucru este mai complicat decât ați putea crede.

 

Pentru a vă ajuta să vă faceți pantalonii să arate perfect, am apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a vă da ultimul cuvânt cu privire la lungime, material, culoare, calitate, mărime și ocazie.

Niciodată nu ar trebui să vă mulțumiți cu pantaloni care nu vi se potrivesc bine, iar de acum înainte nu mai trebuie să o faceți. Continuați să citiți pentru a vedea care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știți, înainte de a vă cumpăra următoarea pereche de pantaloni.

1. Cumpărați întotdeauna pantaloni căptușiți pe jumătate

Pantalonii din lână funcționează întotdeauna, dar asigurați-vă că sunt semi-căptușiți, altfel vă vor provoca mâncărimi pe coapse, dacă vă încălziți când dansați. Pantalonii ideali au o croială subțire, cu o talie normală și picior îngust; sunt atemporali și funcționează întotdeauna.

2. Fiți atent la țesături

Când investiți în pantaloni de bărbați, există unele țesături pe care trebuie să le evitați. Materialul hopsack, de exemplu, își va pierde întotdeauna forma, iar același lucru este valabil și pentru cașmir. Dacă amestecul depășește o anumită cantitate (20 la sută), pantalonii nu vor rezista foarte mult timp.

3. Croiala este totul

Croiala este crucială, pentru că oricât de bine făcuți ar fi pantalonii, dacă nu se potrivesc, nu îi veți purta niciodată. Uitați-vă în interiorul pantalonilor pentru a vedea cum sunt construite cusăturile. Dacă cusăturile nu sunt plate, atunci nici cusăturile exterioare nu stau bine. Verificați dacă există suficientă inserție pentru a-i desface ulterior, la nevoie. Urâm buzunarele scurte și buzunarele din poliester.

4. Nu purtați pantaloni skinny cu sacouri

 

Evitați pantalonii skinny cu un costum. Și evitați fibrele artificiale și albul. Un crem palid este OK. În plus, nu puteți avea niciodată destule perechi de pantaloni gri. Alegeți imprimeuri de flanelă iarna și culori uni în timpul verii.

5. Luați în considerare silueta

Pantalonii cusuți manual vor beneficia de o talie rigidă, fermoar curbat din metal, fermoar, tiv și buzunare finisate manual, căptușeli cusute manual (în interior, care acoperă talia) și buzunare de dimensiuni decente.  Dar pantalonii gata croiți trebuie doar să fie cusuți robust, într-o stofă bună și să se potrivească bine.

6. Pliseurile își au locul lor

Pantalonii cu pliuri sunt mult mai strânși în jurul regiunii de mijloc, mai ales dacă stați jos. Întotdeauna am adorat pantalonii cu pliuri mari și jachetele boxy pe care David Bowie le purta în rolul lui Thin White Duke. De asemenea, domnii mai maturi ar putea dori să evite pantalonii din piele.

7. Alegeți pantaloni de lungimea potrivită

În mod ideal, dacă sunteți scund sau corpolent, ar trebui să căutați pantaloni ale căror tivuri care să atingă perfect pantoful. Merită, de asemenea, efortul de a vă face pantalonii de ceremonie să fie înclinați la tiv (adică un pic mai lungi în spate decât în față). Acest lucru le va permite să atingă pantoful într-un mod mult mai curat.

8. Aveți grijă când alegeți ceva nou

Atunci când vă cumpărați o pereche nouă, încercați ceva cu care nu sunteți obișnuit – o nouă culoare sau chiar o nouă croială poate face minuni pentru a vă împrospăta garderoba. Dar întrebați-vă întotdeauna dacă noua pereche se va potrivi cu hainele pe care le aveți deja. Dacă nu sunteți sigur, probabil că nu este o investiție bună.

 

Înainte de a sări în pas cu moda, întrebați-vă dacă nu cumva banii ar fi mai bine cheltuiți pe un look mai atemporal. Noile look-uri vor veni și vor pleca, dar o pereche de pantaloni de bază pe negru sau crem nu se va demoda niciodată. Așadar, este o opțiune mai bună să rămâneți la elementele de bază, care vă vor face să arătați elegant fără efort.

 

Comments

comments

About the Author