Ziua Poliției române, sărbătorităla Timișoara

Posted on mart. 23 2015 - 7:08pm by petre

Polițiștii timișeni sărbătoresc 193 de ani de la înființarea Poliției Române. Marți, 24 martie a.c., la sediul inspectoratului, vor fi executate demonstrații de luptăși intervenție, de dresaj canin și prezentate elemente de tehnicăși dotare.Politie demonstratie mascati

Poliția Românăaniversează193 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiție ca, în contextul aniversării Zilei Poliției Române, oamenii legii săse afle alături de cetățeni pentru a sărbători.

Înaceastăzi de sărbătoare, dorim săarătăm cetățenilor căpoliția este mereu aproape de comunitate, iar prin transparența care va fi arătatăfațăde mijloace și metode folosite în activitățile specifice se dorește asigurarea unui climat de siguranțăși încredere pentru toți locuitorii județului.

Persoanele care doresc săne fie alături sunt așteptate, marți, 24 martie a.c., începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, unde pot asista la programul oferit de polițiști:

•    prezentarea unor elemente de tehnicăși dotare (scutere, motociclete, autoturisme și autoutilitare, armament, etc.);
•    executarea unor demonstrații de dresaj și intervenție de către conductori și câinii din dotare;
•    executarea unor demonstrații de luptăși intervenție de către luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, miercuri, 25 martie a.c., pe platoul din fața inspectoratului vor fi expuse elemente de tehnicăși dotare.

Înaceeași zi, va fi organizatăfestivitatea de avansare în gradul profesional următor a ofițerilor și agenților de poliție, iar Clubul Sportiv „Timpolis„ va premia polițiștii care au câștigat competițiile organizate în cursul săptămânii trecute.

Comments

comments

About the Author