Vrei săte distrezi la Music Travel Festival, la Herneacova? Aflăcum poți ajunge acolo GRATIS!

Posted on iun. 11 2016 - 1:18am by petre

Pentru cei care s-au hotărât săîși petreacăweekendul 17-19 iunie în natură, cu muzică, vedete internaționale de top, distracție și mâncăruri rafinate, organizatorii Music Travel Festival vin cu o nouăsupriză: transport GRATUIT Timișoara – Herneacova și retur. Transportul, asigurat cu sprijinul RAVITEX, se va face cu ajutorul a patru autocare și douămicrobuze care vor circula din Timișoara (de la Punctele Cardinale) pânăîn locația Music Travel Festival. Cursele se vor desfășura în toate cele trei zile ale festivalului dupăurmătorul program:

programa-autocar mic

Pentru cei care doresc săparcurgăaceastădistanțăcu taxiul, cei care apeleazăla Fan Taxi (parteneri Music Travel Festival) vor avea parte de un preț preferențial de doar 65 de lei, de la ieșirea din Timișoara pânăla Herneacova.

music trave

Văreamintim căMusic Travel Festival va avea loc în weekendul 17-19 iunie, la Herneacova. Pe scenele de acolo vor evolua artiști cunoscuți și inspirați atât din țarăcât și din străinătate. Festivalul tenteazăanul acesta cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artiști prezenți la Music Travel Festival, cuprinde vedete internaționale de top: Akua Naru, Yoav, Bebe, dar și cele mai în vogănume din muzica româneascăcontemporană: Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Teo Milea, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres etc.

Prețul unui abonament care  permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, pe www.eventim.ro dar și în magazinele din rețeaua Eventim: librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Germanos, Orange și Vodafone, dar și benzinăriile OMV. Biletele se pot achiziționa și de la sediul Domino Travel, Cafeneaua D’arc, respectiv de la standul amplasat în zona Auchan a Iulius Mall.  Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site: www.musictravelfestival.ro

Organizatorii festivalului sunt Asociația CulturalăTradiții, Identitate și Succes (A.C.T.I.S.) având ca scop promovarea artei, culturii, tradițiilor și educației prin activități profesionale, culturale, sociale și educaționale, în parteneriat cu Music Travel, companie specializatăîn concerte și festivaluri în întreaga lume și Domino Travel.

Comments

comments

About the Author