Vizita pe santier

Posted on sept. 9 2010 - 3:35pm by petre

Viceprimarul Sorin Grindeanu continua vizitele pe santierele din Timisoara. Joi, edilul s-a deplasat in zona Pietei Hunedoara, la intersectia cu strada Memorandului si strazile din aceasta zona.

Lucrarile apartin societatii Aquatim, din fonduri proprii si din fonduri europene, dar deoarece circulatia in zona este dificila, viceprimarul a discutat cu reprezentantii firmelor care executa lucrarile sa dea drumul la refacerea carosabilului pe tronsoanele pe care este posibil, astfel incat sa poate fi fluidizata circulatia rutiera.

In plus, la fata locului, edilul a povestit si despre alte lucrari din Timisoara, a caror realizare este impiedicata de anumite avize. Este vorba aici despre strada Closca, o importanta artera rutiera a orasului, pentru care nu se poate realiza proiectul tehnic care trebuie depus pentru accesarea finantarii europene, deoarece Agentia de Mediu Timis solicita tot mereu alte documente. Sorin Grindeanu a initiat si un fel de dezbatere publica cu locuitorii zonei, care au fost de acord in unanimitate cu realizarea drumului pe patru benzi. Problemele nu se rezolva insa asa de usor. Reprezentantii Primariei spun ca au facut toate demersurile necesare, dar de doi ani si jumatate nu se reuseste obtinerea avizelor de la Agentia de Mediu.

Comments

comments

About the Author